Utbildning till Energimedicinterapeut

Utbildningar och behandlingar i energimedicin, för hälsa och välmående - som gör skillnad.


En 2-årig utbildning i energimedicin som ger terapeuten kunskap i energimedicin och terapeutiska tekniker att arbeta med för att hjälpa människor som har mentala, fysiska, känslomässiga eller energimässiga blockeringar.
Energimedicinen som ingår i utbildningen utgår från shamansk visdom och läkekonst.

En energimedicinterapeut har sin styrka i att:

 • identifiera negativa mönster och energiblockeringar på djupet 
 • frigöra blockeringar på fysisk, mental, känslomässig och energimässig nivå
 • fylla på med energi och resurser som manifesteras på mental, känslomässig, fysisk och energimässig nivå
 • bistå klienten att finna sin riktning & sitt fokus framåt, så att personen själv kan finna och leva sin potential
 • Om Utbildningen

  Utbildningen är strukturerad och djupgående för att ge en stabil kunskapsgrund och kvalificerad klinikträning, vilket  ger en ovärderlig kompetens och trygghet att arbeta som terapeut.

 • Utbildningens innehåll:

  Du får kunskap om följande innehåll och kompetens att arbete med dessa tekniker som terapeut: Energimedicinsk läkeprocess, Chakrasystemet, Medicinhjulet, Identifiering och diagnostisering av energiblockeringar och obalanser, Scanning/avläsning av energier i fyra dimensioner (fysisk, mental, känslo- och energimässig), Shamansk healing, Soul retrival, Upper journeys, Destiny retrivals, Eldceremoni, Förlåtelse-processer, Meditation och Läkande coachning

 • Praktiskt om utbildningen

  Upplägg: fyra utbildnings-moduler om fyra dagar vardera, per år. Hemarbete, kurslitteratur,  onlinekurs och klientarbete ingår varje år.


  Omfattning: 2 år och ca 150 timmar / år = totalt 300 timmar 

  År 1: Energimedicin för personlig utveckling (Du kan gå enbart första året på utbildningen, för egen utveckling men får då inte kompetens att tillämpa energimedicin på andra). Cissi Williams Onlinekurs i energimedicin, shamanism och mystism ingår i utbildningens år 1.
  År 2: Utveckling att arbeta som Energimedicinterapeut

   

  Pris: 49 000:- /år 
  Ex moms för företagare och ink moms för privatpersoner. 

   

  Plats: utbildningen hålls i söderförort till Stockholm. Vissa moduler kan komma att hållas på distans pga Corona.

Datum År 1, med start 2020:
Modul 1: 21-24 maj, 2020 Hålls online!

Modul 2: 27-30 augusti, 2020

Modul 3: 14-17 november, 2020

Modul 3: 11-14 mars, 2021
OBS! Utbildningsmoduler kommer att kunna ske online pga rådande situation med Corona. Kvaliteten, innehållet och utbytet är detsamma online - och stärker dessutom snabbare den enskildes färdigheter att arbeta med energimedicin på distans.

 

Lärare på utbildningen är Lina Lanestrand

Lina är utbildad beteendevetare med fil.mag i interkulturell pedagogik, Transoformativ coach, Soul coach, NLP master practioner, Advanced practioner in energymedicine, Master trainer in energymedicine, Andningsinstruktör,  Mindfulness-instruktör och Kraniosakralterapeut. 

 

Lina har gjort en djup egen inre resa. Yrkesmässigt har Lina mer än 20 års erfarenhet av ledar- och organisationsutveckling och arbetar som terapeut och coach, ledarskapskonsult, ledarskaps-coach samt utbildare och föreläsare. Lina har arbetat med hälsofrågor för individer och grupper, i närmare 15 år.


Om utbildningen till energimedicinterapeut från en deltagare:

Med Linas kunniga, varma och knivskarpa vägledning finns inget mer att önska av denna utbildning. Rekommenderas verkligen om du vill hitta hem ännu mer i dig själv, släppa gamla destruktiva beteenden och få större tillgång till din kreativitet
och kärlek... som inte bara du utan alla i din omgivning får glädje av.

Finns ju förstås mer att säga.... som det att jag uppskattar Linas kvalitetstänk och förankring i den vetenskapliga världen - så energimedicinen får sin rättmätiga plats som framtidens medicin och inte uppfattas som flum. 
/Karin Lilje, december 2019


Studenter vid Skandinaviska Energimedicinskolan erbjuder elevsessioner till reducerat pris,
läs mer om dem och få deras kontaktuppgifter här


Skolan är medlem i Skandinaviska Förbundet för Komplementärmedicin
och du kan som elev bli studerandemedlem.