Energimedicinterapeuter 
under utbildning

Studenter på Skandinaviska Energimedicinskolan tar emot klienter för elevbehandlingar efter första året på den två åriga utbildningen till Energimedicinterapeut. 

Elevsessioner i energimedicin sker till reducerat pris och studenterna får kontinuerlig handledning i sitt arbete. Elevsessionerna håller hög kvalitet och  är mycket läkande och välgörande för klienterna.
Priset varierar utifrån studentens utveckling och erfarenhet av arbetet som energimedicinterapeut.

 

Här finner du presentation för Frida Alsterlund, Karin Persson, Therese Wälsjö, Åsa Hultén Eriksson, Madeleine Rissler, Lena Hedström, Annakarin Olsson och Camilla Sporre.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med den student som känns rätt för dig.

 

FRIDA ALSTERLUND

Jag har gjort en lång inre resa. För ca 20 år sedan kände jag att det skavde inne i mig. Jag hade varit högpresterande genom hela skolgången, juristutbildning och karriären. Jag var duktig, ambitiös och framgångsrik. Men jag upplevde ett allt större hål inuti mig. Jag öste ur min energireserv, men jag fyllde aldrig på mig själv.

 

Jag började läsa böcker om självkännedom, yoga och meditera. Så småningom utbildade jag mig till qigonglärare och yogainstruktör, även om jag fortsatte mitt jobb som jurist på heltid. Resan har varit lång och krokig, men sakta har jag börjat hitta in i mig själv. Jag har hittat den oändliga källan som jag kan ösa ur, både till mig själv och andra.

 

Jag har lärt mig att möta mitt mörker istället för att tränga undan det. Ju djupare jag går i mörkret, desto högre upp i ljuset kommer jag. Det är en underbar insikt!

 

En stor pusselbit har fallit på plats genom utbildningen till energimedicinterapeut. Jag har fått en struktur och en djupare förståelse för den magiska, mystiska och oändliga kraften i universum.

 

Min intention är att hjälpa människor att stråla ut sitt ljus.

Jag erbjuder sessioner i shamansk healing och soul retrieval.

 

Mail: fridasilver@hotmail.com

 

KARIN PERSSON

Jag har alltid varit intresserad av att hitta en djupare mening med livet och centrala frågor för mig har varit; vem är jag och vad vill jag i mitt liv? Tidigt sökte jag mig till kunskap som bejakade min längtan efter andlighet vilket ledde till att jag utbildade mig inom yoga och meditation och senare också ayurveda och psykosyntes.

 

Alla dessa terapeutiska inriktningar syftar till att öka vår medvetenhet om oss själva och vad vi behöver för att uppleva välbefinnande och glädje i våra liv samt upptäcka vår egen unika styrka och omsätta dessa insikter i praktiskt handlande.

Våren -20 påbörjade jag en utbildning i energimedicin och blir klar våren 2022.

 

Energimedicinen ger mig redskap och tekniker som känns både helt naturliga och samtidigt helt magiska och det är det som tilltalar mig så mycket – vi är en kombination av magi och det praktiska i livet, av intellekt, själ och hjärta och vi behöver bejaka allt det för att bli hela och kunna verka och fungera optimalt i livet.
 

Jag erbjuder behandlingar både i de enskilda inriktningarna men också i en kombination utifrån vad man behöver.
 

Jag finns på Moveri – Centrum för terapi och friskvård, som ligger i centrala Göteborg.

 

Mail: kpersson268@gmail.com

www.moveri.info/karin

 

THERESE WÄLSJÖ

Vem är jag? Jag är och verkar för ett holistiskt synsätt på människan och betydelsen av samklanget med naturen och universum för att känna att vi alla är ett och vare sig separerade från oss själva eller allt existerande. När vi lever i vetskapen om att vi hör ihop förstärks alla sinnen och livsutrymmet får ta sin rättmätiga plats igen.

 

Min utgångspunkt är att känna. Följa flödet med kärlek sprunget ur hjärtat och låta mig vägledas med intentionen för det högsta bästa. Min esoteriska resa har givit mig förståelse och medkänsla för att vi alla bär på historier som vi aldrig med vårt yttre dömande eller värderande har rätten att uttrycka oss om, för vi kan aldrig veta vad som pågår i var och ens inre värld. Jag är. Alltså finns jag.

 

Att lyssna till hjärtat ger oss tillgång till vår inre skattkammare och våra drömmar. Drömmar som kan ta oss in till varandet. Att återanknyta till min själs röst igen har varit en resa som berikat mig med möten och livsvisdomar.

 

Jag arbetar idag helhjärtat med yoga, reiki och energimedicin, utifrån den självklara sanningen att du innerst inne vet och har förmågan till din egen tillit att finna svar och djup läkning till att känna- ” Jag är ”.

 

Mail: info@atmanyoga.nu

ÅSA HULTÉN  ERIKSSON

Livet slår till med all kraft och jag älskar det, jag tvingas till utveckling, jag växer som människa och jag njuter passionerat när jag gör saker som får mitt hjärta att le.
 

Min resa är byggd av livserfarenheter som gör mig till den jag är idag. Där kampen för min flerfunktionshindrade dotters rättigheter till ett gott liv med lika värde är en ständig utmaning och samtidigt så lärorikt. Hon har lärt mig så mycket och utvecklat min intuition på ett mästerligt sätt. Hon bara ÄR, genuint äkta, här och nu, fullt ut, inga hinder eller begränsningar utan precis som det ska vara.

 

Livet som canceröverlevare berikar, sätter allt på sin spets och tvingar en till reflektion vilket även medberoende och skilsmässa gör men väl på andra sidan är man både tacksam och ödmjuk.

 

Det finaste vi kan ge någon annan människa är ”tid” och jag väljer att med hjärta och glädje hjälpa Dig att må bra, känna dig fri och hitta din naturliga superkraft.  

 

Är diplomerad coach och tar nu steget vidare in i den kraftfulla energimedicinen för magiska resultat ihop med just DIG.

 

Finns inget slutmål på livets väg utan det är bara ett enda STORT växande!

 

Mail: asa.h.eriksson@gmail.com 

MADELEINE RISSLER

I mötet med andra människor och med livet, sker utveckling och förändring, vare sig vi vill eller inte. Det som alltid intresserat mig mycket är, vad är meningen med mitt liv, vad kan jag lära mig, och hur kan jag utvecklas på ett sätt där jag fyller min potential och där jag bidrar på bästa sätt till mig själv och min omgivning?

 

Som ung, anställd på ett antroposofiskt hem, för personer med funktionsvariationer, fick jag med mig kunskap som präglat mitt liv. Det är i mötet med människor vi lär oss om oss själva. Vissa svårigheter, i möten med olika människor, dyker upp om och om igen tills vi har lärt oss den läxan.

 

I yrkeslivet har jag alltid arbetat med människor på olika sätt, i nuläget som rehabspecialist, coach och vägledare.

 

Jag har utbildat mig inom pedagogik, psykologi, på universitet, olika samtalsmetoder (MI, lösningsfokus osv), reiki, och nu i energimedicin.  

 

Så nu ser jag fram emot fler fantastiska möten där jag, med mina kunskaper, får möta just dig, som behöver stöd och hjälp på din alldeles egen livsresa.

 

Mail: madeleine.rissler@outlook.com 

 

LENA HEDSTRÖM

Jag är en kvinna mitt i livet med många intressen, varav en är att jaga tennisbollar, men mest av allt tycker jag om människor, att mötas, glädjas, känna samhörighet och utvecklas tillsammans. 

 

De senaste åren har mitt andliga intresse fått ta mer plats, min själ gör sig påmind vilket gör att jag ger mer plats för esoteriska och existentiella frågor, om vårt outforskade sinne, meningen med vår existens och hur vi tar tillvara på vår tid på jorden på bästa sätt för ett högre syfte.

 

Jag ser gärna på mitt liv som en spännande resa, nya möten, nya möjligheter och nya lärdomar, men inser även att det är i vardagen och i närvaro i det lilla som glädje och förundran ryms.

 

Är diplomerad coach, har läst psykologi och och har nu till min glädje hittat till Skandinaviska energimedicinskolan.

 

I den magiska energimedicinen känner jag att jag hittat hem, jag får möta människor, coacha, hela och arbeta med energifältet. Varmt välkomna till mig för en shamanskt healing eller en chakrabalansering.

 

Mail: lena.hedstromm@gmail.com

ANNAKARIN OLSSON

Äntligen har jag hittat en fungerande medicin, något som lugnar och läker min sönder-stressade hjärna och kropp – Energimedicinen.

 

Mitt i det kaos som pågått inuti och runt omkring mig som lett till utmattning, så har energimedicinen låtit mig uppleva lugn, närvaro, trygghet, energi, ljus och kärlek.

 

Trots mina tvivel har jag gång på gång upplevt hur starkt och effektivt energimedicinen verkar, inom och genom mig, när jag tar emot och ger sessioner. Det är förunderligt att uppleva hur jag återvänder till mitt sanna jag, till ljuset och kärleken – till det naturliga tillstånd där kropp, sinne, själ och universum är i samklang och jobbar tillsammans för det högsta bästa.

 

Med dessa erfarenheter, och min pågående utbildning hos Lina, är jag nu glad och stolt att kunna erbjuda elevbehandlingar. Med ömsint värme vägleder jag dig till att hitta roten till de problem du upplever. Tillsammans går vi bortom intellektets begränsningar för att läka det som du burit med dig genom livet, så att du kan bli fri att uppleva ditt eget sanna jag, samt uppleva ljuset och kärleken som finns inom dig och runt omkring dig. 

 

Mail: ToAnnakarin@gmail.com

CAMILLA SPORRE

Har du känt att det skavar trots att du egentligen har allt och borde vara lycklig? Kanske gör du då som jag gjorde och försöker bota skavet och förvirringen med att presterar ännu mer och trösta dig med konsumtion.

 

Så var det för mig när plötsligt allt rasade och jag gick in i den beryktade väggen. Jag tror inte att min resa är unik utan säkert kan många moderna högpresterande personer med perfektionistiska ideal känna igen sig i min situation.

 

Idag tackar jag min utmattning (eller mitt uppvaknande som jag ser det idag) för den har fört mig till kontakt med det viktigaste av allt: min själ och kontakten med universum och all den magi det innebär.

 

Idag brinner jag för få vara en del av att hjälpa människor att få kontakt med sin själ och finna sin unika väg. Då jag själv haft mycket fysiska symptom när min själ läkt så tror jag att jag kan vara ett särskilt stöd för personer som känner igen sig i detta.  

 

Jag är utbildad socialpedagog med vidareutbildningar i bland annat kommunikation och ledarskap. Jag har också gått grundläggande mediala utbildningar.

 

Mail: camillasporre@telia.com