Energimedicinterapeuter

Här finner du diplomerade Energimedicinterapeuter.  

En energimedicinterapeut hjälper dig att gå på djupet för att läka som människa och själ,
så att du kan finna och leva din potential som den du är. Ta kontakt med den terapeut som tilltalar
dig för att boka tid för en session i energimedicin.

 

AGNETA WAHLSTRÖM IHR

Under många år längtade jag efter att hitta just mina gåvor och styrkor, mina skatter. Det som var speciellt med just mig. Jag saknade även en högre mening i livet och ett sammanhang där jag kunde känna mig hemma. 

 

Min resa till där jag är idag, har varit lång, krokig och bitvis utmanande, men så värd all möda. 

 

En stor pusselbit till min egen skattkarta, var när jag lärde mig vad introversion var och insåg att jag var introvert. Efter att under drygt 40 år känt mig väldigt udda och konstig, öppnades en ny värld. Jag har på resans gång även utbildat mig inom coaching, mindfulness och Feng Shui. Nyckeln till att slutligen öppna min skattkista, blev utbildningen till energimedicinterapeut. 

 

Nu när jag har hittat mina gåvor, skatter, min högre mening och mitt sammanhang, guidar jag andra på deras resa. Till att hitta just sina gåvor, styrkor och skatter, till att hitta sin högre mening.

 

Läs mer på www.introvert.se 
Mail: agneta@introvert.se

KARIN LILJE

 

Mina erfarenheter i livet har inneburit en del sorger och svårigheter - som väckte en stark och djup längtan efter att bli hel och komma hem till mig själv och min själ. Det ledde till ett fördjupat arbete med mig själv och min  personliga utveckling som givit mig en hoppfull syn på människors förmåga och möjligheter att läka och utvecklas mot mer livsglädje.

 

Det jag fått med mig från utbildningen på Skandinaviska Energimedicnskolan är kunskap och tekniker som verkar bortom intellektet för att på djupet bistå människor i att, förvånansvärt snabbt och effektivt, bli av med blockeringar som hindrar dem att vara i kontakt med sig själv och sin själ. Och som leder till mer energi och glädje i livet. Att använda kunskapen och teknikerna men även själv få erfara effekten av dem var en väsentlig del av utbildningen.

 

Tidigare har jag bl a arbetat som sjuksköterska och är vidareutbildad inom antroposofisk omvårdnad och inom företagshälsovård - där stödjande och vägledande samtal varit en väsentlig del av arbetet med människor, så de hittar sin egen kraft.
 

Välkommen till mig och Svenska AYNI-mottagningen

Mail: karin@lilje.nu 

TIA JUMBE


Jag älskar att möta och hjälpa människor att läka och helas på alla nivåer. Jag är förutom energimedicinterapeut också ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare och reikihealer.

 

Det är min livspassion att med hjälp av dessa olika tekniker stötta människor i att släppa fysiska och mentala obalanser och blockeringar och på så sätt frigöra energi för att kunna leva sitt liv med full kraft, mening och glädje.

 

Jag erbjuder behandlingar både i de enstaka teknikerna och i sessioner där klienten får en unik kombination utifrån hens behov.

 

Jag har skrivit ett flertal böcker, bland annat  Detox Lifestyle, Yoga & Jogga och senast Nystart i livet med ayurveda. Jag driver också bloggen ayurvediskt.se och podden Ayurvediskt.

 

Läs mer om mig på tiajumbe.com.

Mail: tia.jumbe@gmail.com 

LEENA PILFALK

Min nyfikenhet är mötet med människor. För det händer något när man möts på riktigt. I synnerhet när det gäller att bistå människor till att läka och växa.

 

För att du ska må bra i dig själv och kunna stå i din fulla kraft och vara i din kontakt med ditt inre samt verka för en god och hållbar värld, så erbjuder jag arbete med tekniker som frigör blockeringar på fysisk, känslomässig, mental och energimässig nivå.

 

Arbetet skapar utrymme för att fylla på med energi av kvalitet och resurser som märks på fysisk-, känslomässig-, mental och energimässig nivå.

 

Jag guidar dig så att du själv hittar din riktning och fokus framåt. Vilket öppnar för att du ska kunna nå dina magiska resultat! Den sortens resultat som du inte kunnat tänka ut själv. Allt, hänger på att du själv är villig till förändringsarbete hos dig och för dig.

 

Så har du modet till ditt egna förändringsarbete? Är du redo att gå din väg med ditt unika uttryck?

Då är jag här. Jag blir ditt resesällskap på din resa till dig själv.


Mail:

leena.pilfalk@outlook.com

REGINA SCHWARTZ

I strävan att veta vem jag är bortom illusionen och utvecklas som människa har jag medvetet mött det mörka inom mig. Det jag ännu inte hade förstått var modet som krävdes att se allt det vackra, orubbligt oskuldsfulla i mig där jag står helt fri, ty att lysa i vårt ljus förutsätter att vi bejakar kärleken och det goda inom oss.

 

Jag vill bjuda in dig på en magisk resa in i djupet av dig själv. Resan är individuell och en förutsättning för att uppleva verklig gemenskap, vara ett med världen och människorna runt omkring. Att nyfiket utforska vem du är, vad som är lust- och glädjefyllt för dig och väcker din passion. Vi har alla en unik livsväg och ingen annan kan fylla vår roll.

 

Som terapeut är jag tydlig och speglar klienten uppriktigt, i kärlek.

Som ledare är min passion ett tydligt ledarskap som tar ansvar på riktigt genom att locka fram det som skaver, glädjas åt det obekväma som får spricka i ljuset och skapa utrymme för nytt.

Välkommen på din unika resa in i det nya med mig som din trygga vägledare.

Det enda som krävs är mod och kärlek – allt det har du inom dig.

 

Mail:

regina.s.schwartz@gmail.com