Energimedicinterapeuter 
under utbildning

Studenter på Skandinaviska Energimedicinskolan tar emot för elevbehandlingar efter att de har studerat första året på den två åriga utbildningen till Energimedicinterapeut. 

Presentation av studenter

som ger elevbehandlingar 

Dessa sessioner sker till reducerat pris och studenterna får kontinuerlig handledning i sitt arbete.
Priset varierar utifrån studentens utveckling och erfarenhet av arbetet som energimeidcinterapeut.

 

AGNETA WAHLSTRÖM IHR

Under många år längtade jag efter att hitta just mina gåvor och styrkor, mina skatter. Det som var speciellt med just mig. Jag saknade även en högre mening i livet och ett sammanhang där jag kunde känna mig hemma. 

 

Min resa till där jag är idag, har varit lång, krokig och bitvis utmanande, men så värd all möda. 

 

En stor pusselbit till min egen skattkarta, var när jag lärde mig vad introversion var och insåg att jag var introvert. Efter att under drygt 40 år känt mig väldigt udda och konstig, öppnades en ny värld. Jag har på resans gång även utbildat mig inom coaching, mindfulness och Feng Shui. Nyckeln till att slutligen öppna min skattkista, blev utbildningen till energimedicinterapeut. 

 

Nu när jag har hittat mina gåvor, skatter, min högre mening och mitt sammanhang, guidar jag andra på deras resa. Till att hitta just sina gåvor, styrkor och skatter, till att hitta sin högre mening.

 

Läs mer på www.introvert.se eller maila mig på agneta@introvert.se

KARIN LILJE

 

Mina erfarenheter i livet har inneburit en del sorger och svårigheter - som väckt en stark längtan efter att bli hel och därför innefattat ett fördjupat arbete med mig själv och min personliga utveckling. Det har givit mig en hoppfull syn på människors förmåga och möjligheter att läka och utvecklas mot mer livsglädje.

 

Det jag fått med mig från senaste året på utbildningen i energimedicin är tekniker för att lättare bistå människor i att, förvånansvärt snabbt och effektivt, göra sig av med blockeringar som hindrar utveckling. Och som leder till mer energi och glädje i livet. Att själv få erfara effekten av verktygen är en väsentlig del av utbildningen.

 

Tidigare har jag bl a arbetat som sjuksköterska och är vidareut-bildad inom antroposofisk om-vårdnad och företagshälsovård där stödjande och vägledande samtal varit en väsentlig del av arbetet med människor – så de hittar sin egen kraft.

 

Maila mig på karin@lilje.nu 

TIA JUMBE


Jag älskar att möta och hjälpa människor att läka och helas på alla nivåer. Jag är förutom energimedicinterapeut under utbildning också ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare och reikihealer.

 

Det är min livspassion att med hjälp av dessa olika tekniker stötta människor i att släppa fysiska och mentala obalanser och blockeringar och på så sätt frigöra energi för att kunna leva sitt liv med full kraft, mening och glädje.

 

Jag erbjuder behandlingar både i de enstaka teknikerna och i sessioner där klienten får en unik kombination utifrån hens behov.

 

Jag har skrivit ett flertal böcker, bland annat  Detox Lifestyle, Yoga & Jogga och senast Nystart i livet med ayurveda. Jag driver också bloggen ayurvediskt.se och podden Ayurvediskt.

 

Läs mer om mig på tiajumbe.com.

Maila tia.jumbe@gmail.com för att boka tid!

LEENA PILFALK


En utsträckt hand – så oerhört vackert. Det var vad jag gjorde som barn. Med en knagglig uppväxt med olika kulturer mixade. Missade jag förståelsen att det handlar om en utsträckt hand till mig själv likväl som till en medmänniska. Den resan fortsatte i mitt vuxna liv.

 

Vad jag inte noterade var min egna spegelbild. När man inte ser sig själv blir man till slut osynlig, även inför sig själv. Det är inte smärtfritt. Jag odlade på med självförakt, flyktbeteende av olika slag och kryddade med omöjliga relationer

 

Men senvåren 2009 slog livet till med en tvärnit! Jag hade blivit biten av en fästing. Som resulterade i sjukhusvistelse, sjukskrivning och återhämtning. Efter det började mitt liv sakta ta form. Jag förlät, läkte och helade mig med en bit i taget. Det var inte en enkel väg att gå för att lista ut vad som egentligen är viktigt för mig.

 

Idag önskar jag att få lyssna, på Dig, med mitt hjärta och låta oss vägledas av Din inre visdom till den Du är menad att vara, fullt ut.

 

Maila mig på 

leena.pilfalk@outlook.com

REGINA SCHWARTZ

 

Jag har i mitt liv mött mörker, smärta, rädsla och sorg som gör att jag nu har nu en hel palett att ösa kunskap och kärlek ur.


Med en administrativ bakgrund har jag tidigare inte kunnat tänka mig att verka som terapeut men har nu insett att jag är begåvad med en klarhet att guida en klient på sin alldeles egen resa, en resa som inte är lik någon annans. Att vara lyhörd för det som vill komma fram, kan tas emot och behöver släppas, just där och då, vid det tillfälle vi möts. Att hitta den egentliga bakomliggande orsaken klienten söker för bortom det medvetna och kärleksfullt ta mig förbi intellektet för att nå hjärtat.
 

Under många år har jag modigt vågat möta mig själv i en omåttlig strävan efter att upptäcka vem jag är och vem jag är menad att bli.

Min önskan är att få finnas som vägledare för andra, för att de i sin tur ska träda fram i sitt ljus och sin inneboende kraft, oberoende inre eller yttre faktorer, genom att släppa de hinder och blockeringar som ännu inte gjort detta möjligt.

 

Maila mig på 

regina.s.schwartz@gmail.com